3 år

Vet seriöst inte hur jag ska börja.. 3 år.. Tiden har gått väldigt fort. Jag saknar dig OTROLIGT mycket. Hålet växer sig större ju mer tiden går. Jag kan fortfarande ibland känna din doft.. Jag kan "se" dig överallt. Allt är som om det vore igår. Tänker tillbaks, fan vad Jag saknar tiden. Hoppas du också tänker på mig nån gång idag iaf.. Jag älskar dig. Skulle lagt in våran låt men det funkar ju inte på blogg appen -.-


Vafan skulle jag göra utan dig? Jag älskar dig otroligt mycket Moa ljung pung :* Från blond till brun till blond till brun till Röd. Du var alltid där hos mig.


Man saknar alltid det man hade. Man längtar alltid till det som ska komma. Man glömmer det man har och upplever här och nu, istället tänker man tillbaka eller tänker framåt och blundar för allt som man håller i sina händer. För en dag kommer det som du har idag, vara det som du blickar tillbaka på, det som du minns och vill tillbaka till. Det som du har just idag var något som du en gång längtade till, och nu när du är här, vill du inget hellre än att uppleva det gamla igen. Att glömma nuet och leva i minnena, leva i det förlutna och leva i det gamla är något vi alltid lyckas med. Struntar i livet som tickar sin gång och en dag kommer vara över. Lev nu. Lev idag. Lev varje sekund!

Uppdatering

River köket. Skriver sen


JAG ÄR INTE GRAVID

Jag är inte gravid bara så ni vet!!! Det var bara en Rape. Upprepar JAG ÄR INTE GRAVID.


true


Mitt fina hjärta ❤

Emh nu är det såhär att jag har i dom här 3 månaderna varit gravid, det har varit en väldigt svår tid för både mig och mina nära och kära, tappat kontakten med väldigt många som inte ville finnas där för mig men jag har ju alltid min fina vän Moa som stöttar mig till 110 % i allt.. Jag och min familj har pratat och nu bestämt att jag ska behålla barnet.. Ni får hata hur mycket ni vill men det är mitt val och ni som känner mig vet att Jah är väldigt mogen för min ålder och kan ta det här ansvaret, det är mitt liv, inte erat och jag har min underbara familj och vänner vid min sida.. Och bilden jag la ut förut är 4 månader gammal, ville inte komma ut med det än.. Men nu har jag pratat med alla och kan nu komma ut med det.


UPPDATERINGEN

Förlåt förlåt förlåt. Men har helt fullt upp. Vi håller på här hemma och river ut köket så jag måste hjälpa till så allt är borta till i helgen. men ska försöka blogga snart. Så jag har en liten bloggpaus dom dagarna som kommer. Har inte glömt bort er jag lovar! ;)

Väntar o väntar o väntar

På att maten ska bli klar nån gång. Håller på att dö av svält. Medans läser jag Sofi fahrmans bok "Elsas mode" försökte läsa den för ett halvår Sen men lyckades inte så bra så ska försöka nu igen 😊👍 nu är maten klar. Xoxo


Jag och min pluttis myser lite i soffan


Moa ljung

du är så himlans bra asså, galet jävla glad att jag lärt känna dig från första början! det är liksom vi, det är liksom en galet bra kombination! vi är lika och du gör mig glad och jag gör dig arg liskom! hahah vi gör varandra hela! du är min själsfrände ellerhur man säger! "du är pusselbiten jag saknat" eller skruven jag tappade för några år sen! haha nu blev det här lite galet, men hoppas du fattar att du betyder gaalet mega mycket för mig! för det göru!!

LOVE


Lunch

Äggröra med lök och skinka 😍


WTF!?

 

  


10 saker

 

1. Jag dog när jag var liten, kanske inte så nytt men ja.

2. Jag älskar citroner.

3. Skit dålig på att slåss, jag verkar vara den enda som inte kan de?

4. Är jätte dålig på visa mina känslor för någon jag verkligen tycker om

5. Är hopplös på att spara pengar.

6. Jag är en jävel på att göra äggröra!

7. Hade jag varit en insekt hade jag varit en fluga så man ser fett bra med sina 7 ögon eller vad det är?

8.  jag har sju halvsyskon  och ett hel.

♥ 9. Innan jag går och lägger mig står jag alltid framför spegeln i typ rn kvart.

10. Jag har bara en njure

 


23/7- 12 = 3 år

Idag är det exakt 8 kvar till 23/7.. Till 3 år. Jag saknar dig så det gör ont, varje minut, varje timme, varje dag..
Du är det bästa som finns.

Träning.

Okej thats it. Under hela sommarlovet har jag bara ätit o ätit o ätit, seriöst jag har säkert gått upp 10 kilo. Nu ska det BORT för alltid. Nu blir det fan hårdträning. Jag har bestämt att jag har till 1 september på mig. Inge mer cola, glass och all onödigheter, Det kommer bli svårt, men jag ska fan lyckas.
 
 

Förlåt

Förlåt för dålig uppdatering men har inte haft ork eller tid. Imorgon är jag helt ledig så blir nog uppdatering då. Stay tuned!


Jag och Texas säger godnatt :*


Dagen

Dagen har spenderats med mins tjejer. Sen på Kvällen Ella, Ferm och Gurra. Har gjort massa saker orkar inte ta upp här.


.

Asså Gud du skämtar va!? Det HAGLAR för fan. Cp sverige


Fyfan för det här vädret säger jag bara. Vaknade till den fetaste smällen höll på att dö.. Tack Gud, nu kan vi Inte bada längre -.-


Nästa; sängen

Säg inget om mina failade Kuddar xD hahaha men godnatt mina fina. Sweet dreams


you are a dream of mine.


header och design

Som ni ser, jag har försökt fixa min blogg lite. Men jag gav upp på en gång. Blev så arg så tog bort allt och tog en färdig design och header. Så finns det nån gullig själ där ute som har lust att fixa det till mig? :D den som göör det får en fet kyss,

Just nu

Helt hyper..


mhm

ja ni,, Den där jävla bloggappen funkar ju inte så kan inte lägga upp bilder från en mys dag som jag moa och ella hade i raman. Men sitter iaf nu och chattar med jocke och smsar med några. Ska försöka blogga lite också..

broe

Joooooockeeee bror jag har saknat dig! Välkommen hem till sthlm igen för fan :D
 
 
 

Big no no

DISS till killar som håller på.

Asså snälla killar. Vad är felet med vissa av er? Var fan är eran hjärna? Ring max två gånger svarar man inte efter den andra, RING INTE IGEN. Vafan inse fakta antingen vill man inte prata med dig eller så KAN man INTE prata. Asså visst det är gulligt att ni bryr er och så, men om ni ringer för att tjata kan ni ta er i röven. Allvarligt jag orkar inte med det. Blir så jävla irriterad på vissa så ååååhhhh.

Typiskt MoA 😂


Just nu


.

Jag färgade ju mitt hår för några veckor sen, och som ni ser.. Min gamla hårfärg börjar komma tillbaka igen -.-


godmorgon världen

vaknade för typ en halvtimme sen. hahaha vet jag är en mupp. Btw någon väckte mig vid 9 och ringde mig med dolt nummer två gånger vem fan var det? Nu ska jag iaf äta och duscha, får se sen vad jag ska göra idag. Puss heeeeej-

Prince charming


Just nu

Smsar med min fina vän José och skickar lite sjuka bilder. Haha :')


Tack :*

Såna här stunder är det så jävla skönt att ha mina vänner som jag kan prata med om allt. Dom gör min dag. Det har hänt en del grejer dom här Veckorna jag har legat i sängen på Nätterna och gråtit mig till söms. Tänker inte ta upp vad för det är vissa som inte vet och som inte får veta. Men jag försöker iaf att komma upp ur det där hålet igen. Och ska försöka börja blogga igen nu när bloggappen funkar. Men ha det så bra så länge! :) puss ❤ Outift idag:


troll


jag bär tyngden utav rymden ändå finns du i mitt hjärta


RSS 2.0