Dsgiejgiokperphlrll

Jag saknar känslan av att vara älskad..
Känslan av att ha massa sms från killen.
Känslan av att han säger "du är så fin"
Känslan av att ha någon bredvid sig.
Känslan av en annan männsika..


På något sätt älskar jag den

kärlek ♥


Hejdå

Jag borde inte finnas, det enda jag gör är fel.
Fel på den här jävla jorden.
Jag sårar dom som gillar mig, kämpar för den som iggar mig.
Jag fattar inte vad det är för fel på mig. Orkar inte mer.
Känner mig så jävla stark men musklerna orkar ingenting, allt i mig har blivit till koma.
Jag känner ingenting längre, bara nån ilska.
Vill typ börja gråta och skrika men jag har ingen kraft.
Jag pallar inte.
Fuck och hejdå
oroa er inte, nu går jag och dränker mig i badkaret.

Peace





Nej jag gillar inte att blogga.


mmmm

Tjooo. har inte haft lust eller ork att blogga, har inte det nu heller, lust kanske jag har men ingen´ork. Hänt en del saker i familjen idag som.. chockade eller vad man ska säga. Kankse gör lite inlägg nu får se :)


-

20.45 jag mår inge bra


som att läsa om sig själv

Vi tjejer

Vi springer runt i huset medan vi borstar våra tänder. Vi läser på schampo flaskan i duschen. Vi skrattar åt våra egna skämt innan vi berättar dom. Vi behöver ingen klocka eftersom vi har en mobil.... Vi kan läsa en mening 10 gånger utan att förstå den. Vi trycker på dörren fast att det står dra. Vi säger va? fast vi har förstått allt. Vi hatar när vinden förstör våran frisyr. Vi kollar i kylskåpet 10 gånger om dagen utan att äta något. Vi kan se samma film 10 gånger. Vi måste ringa till våra mobiler för att hitta dom. Vi kan kolla på klockan för att sedan glömma vad den visade. Vi vänder på kudden för att sova på den kalla sidan. Vi sätter våra alarm tidigare så att vi kan ligga och sova längre. Innan vi går och lägger oss räknar vi ut hur många timmar vi sover.



Stämmer in på mig helt, haha! Stämmer det in på er?

I will never win this game without you


fundering

Funderar på att skita i allt, bloggen, skolan, ridningen, vännerna, killar precis allt.
Bara låta det vara och fejka allt.
Ta bort bloggen få massa jävla ig, sluta plugga som ett jävla troll, sluta rida helt.
Allt tar kål på mig just nu, precis allt, jävla trött på allt.


5 saker du inte visste om mig

1. Om jag tar nån godis, måste jag alltid ta ett jämnt antal
2. Jag drar alltid tummen mot nagelbanden när jag är stressad, är ledsen eller sjuuuuukt taggad
3. Jag kan nästan aldrig äta frukost på vardagar
4. Jag kan fortfarande leka med bratz med mina lillasyster xD hahahah jag är lite barnslig ibland!
5. Jag hatar när det är stökigt, fast mitt rum ser ut som ett bombnedslag, bokstavligen.


happyyyyy

Ser att statistiken höjdes! = happy happy

Iaf sitter med Moa som slaggar här i natt, varit ute och spelat fotboll hela dagen och kväll. Haha var några killar som vi kände där också, tog våran jävla boll och gömnde den. Men gabbe våran bror, heheheh, gav oss den.
Blev riktigt random det här nu xD
BTW. mår bättre nu!

Lika vackra som alltid!


was it fun for you to see me fall apart?

 Jag har legat på mitt golv hela morgonen, ni vet så där som en tre åring gör när dom inte får det dom vill ha, sparkar, slår och skriker, det är jag nu. Jag är så jävla trött, har ont i huvudet och mår illa. Har inte gråtit så här mycket på ett år säkert.
Och jag är den där som verkligen gråter, ser något kul börjar skratta som fan och sen komemr jag på att jag var ledsen och börjar gråta igen. haha det är sant.. och helt sjukt.
jag vet seriöst inte vad jag ska göra, alla känslor kommer fram på en gång och blir som ett jävla krig.
och jag vet inte vad som hänt. jag som aldrig brukade gråta, inte ens när jag ramlar av hästen rakt in i staket, ner från en säng som är 2 meter upp, inte ens när jag ramlar i trappen och skrapar upp knät. verkligen aldrig, men nu ojoj, fast jag gråter för konstiga saker, aldrig när jag borde. det var något moa sa "du grät inte när du ramlade ner för sängen, men för det här" mina känslor är lika konstig som jag
Varför? för att jag är rädd, jag är så sjukt jävla rädd för den där smärtan igen, vadå för smärta? av en annan människa. Ingen vet egentlgen hur det var när jag vart riktigt jävla mosad, bara han o jag, jag o han.
och det går inte att prata om det heller, för ingen förstår. Ingen kommer någonsin fatta vad jag gått igenom.

När jag gillar någon gillar jag verkligen den personen, det är verkligen så där att jag vill göra allt för att den personen ska må bra. och när någon kommer in i mitt liv vill jag inte att den ska gå, jag har sjukt svårt att släppa ut dom, släppa taget om allt och bara va. Och det är därför jag ändras, för att jag vaknar upp varje morgon och tror att personen ska inse att det finns bättre saker. Men egentligen ändras jag aldrig, för den jag visar i början, det är jag, ingen annan sida jag kan visa, jag är den där glada med dåliga dagar ibland, jag kan få människor att må bra, jag vill att människor som har det svårt ska ha det bra. Jag är varm inte kall.

Jävla cp, allt är förstört, tänker flytta till norge nu och börja om, hejdå sverige fan.


Tjejen jag var den här dagen, det är jag. glad, vill något och älskar livet.



äckligt sann

Guys are like bluetooth - he's connected to you when you're close to him,
 but looks for other devices when you're absent.

Girls are like wi-fi - they detect all the
available devices but only connect to the strongest one


så jävla trött på det nu, det räcker jävla noob.

Rubriken har inget med inlägget att göra.
Det går runt om att dom hittat ett lik vid klenavägen? (där jag bor för fna)
något som vet något om det? :o
blev lite rädd nu..


något jag stör mig på

Något jag verkligen hatar. killar som håller på med flera tjejer samtidigt? seriöst. fattar ni inte att det är jävligt skabbigt, du sårar bara massa människor. Ingen vill ha en sån, ingen.  Och jag hoppas verkligen att ingen jag könner håller på med det precis just nu.


FLML!

Jag verkligen älskar mitt liv just nu, allt är bra! förutom att jag har prov imorogn då..
Men hela ddagen har verkligen varit på topp, skolan var faktiskt okej, eller inte i början men sen blev den det, och på engelskan alltså.. jag vet inte vad som hände men jag fick något jäkla ryck och började sjunga och hoppa på  stolen :) heheh. Jag och Moa var värsta glädjespridarna idag! hela skolan var typ depp så kom vi där med våran sköna dans. haha ibland är vi för bra.
Verkligen älskar vädret också.
ÅHHHHHHH FLML= FUCKING LOVE MY LIFE!


Polis vs läkare?

Har tänkt på en sak, och tar det här lite från moa nu men det får hon leva med för hon brukar ta saker från mig ;)
Det här med att bli stor och börja jobba, jag hörde mamma säga till pappa för ett tag sen "vi kanske ska börja titta på gymnasium, det är inte så långt kvar" jag höll seriöst på att dö.. jag vill inte bli stor och ta ansvar.. Eller jo lite men vafan jag är rädd för att börja jobba och flytta hemifrån och allts åsånt :o

En sak är säker, jag ska antingen bli polis eller läkare. Jag har alltid velat bli läkare eller doktor som jag sa när jag var liten, jag har ALLTID lekt doktor med alla i min familj och när någon hade gjort sig illa hemma kom jag med min lilla väska (HAHAHAHAHAH....andas hahahahahahah) jag hade en liten väska med ett kors på och där i hade jag plåster, bomull, sån där som man lyssnar på hjärtat med och sån som mäter blodtrycket.
Min lillasyster fick alltid vara patient och mina bror och syster och ALLA precis ALLA fick stå ut med det.
Jag stack in nålar i mina dockor och nallar och låtsades ta blodprov, jag pratade med väggen som om det var en människa med, hahha.
Och det här med polis, min pappa är polis, min mamma, min morbror, farbror, farfar var. alltså haha typ alla är poliser i min släkt. och min syster jobbar på krminalvården i nånting glömmer alltid bort. men då tänkte jag då ska jag också föra det vidare :) Och jag verkligen älskar att vara med på polisstation, det har jag gjort enda sen jag var liten. Det är ju hur intressant som helst seriöst!
Nu känner jag att det här inlägget blev väldigt random..

Jag kan om jag vill


DAMP

Heja alla glada, idag är jag inte en av dom. Alltså glad då, sitter och pluggar cp so och det är seriöst 100 sidor typ som jag ska läsa och jag har inte ens läst alla en gång än. Tyvärr alla jag kommer dö. FUUUUUCK nu börjar Grey's Anatomy också, snälla skjut mig långsamt. AHAH juste moa hur kan man skjuta någon långsamt ;) alla små barn där ute, jag säger bara en sak ta vara på eran småtid för när ni kommer upp till högstadiet kommer ni dö, långsamt och plågsamt i ett jävla fängelse som kallas skola. BLÄÄÄÄ på allt, och BLÄÄÄÄÄ på min syrra som ska åka till gran canaria på lördag, och nej moa vi ska inte åka till grönan på lördag ;) hahaahah åhhh ingen fattar... nu börjar jag gråta...

Jag är feta sur, den här kameran suger också. DÖÖÖÖÖÖ


Killar

Punkt ett
Vi börjar väl med det nästan viktigaste? Man måste självklart se bra ut men om man nu hade oturen på din sida så får kläderna bli det viktigaste! Hmm..  chinos eller snygga jeans slitna helts och sen lite häng för det är så..mjaouw med häng? Såja, nederdelen avklarad! Din överkropp ska helst ha skjortor och allt sånt där. Märkes kläder är och kommer nog alltid förbli snyggast? MEN märken är inte ett måste, snygga "vanliga" tröjor funkar också,you know what i'm talkin' about.
Sen självklart är det sjukt snyggt med killar som bär upp degkläder på ett snyggt sätt, så det funkar också självklart ;) Precis som en snygg tshirt eller tröja med
såklart, mums beror ju på vilken killtyp du är.
Killar med vita mössor och new york kepsar är alltid ett plus!
Och killar med kläder från Hollister är ett stort plus men ta det lugnt har du inte kläder där ifrån är det ingen panik det här är bara min dröm. OCH tro inte att jag går efter utseendet nu. för det gör jag inte.

Punkt två
Håret ska va lite spretigt/rufsigt eller som och om du nu är blattar ska ni va snaggade eller ha spret(a). Svennar som är snaggade går FETBORT. FETBORT hörde du? Till det ska du vara mörkhåriga, eller jag faller för dom mer. Du måste våga visa er för mig utan vax också, nyduschade killar utan vax guuuuulligt, nyvakna killar utan vax, guuuuuulligt.

Punkt tre
Nu har vi gett utsidan en chans! Dax för insidan. Nå, om ni inte har humor så fuck yooooooou! Eftersom jag har världens bästa humor så måste även min framtida kille ha det. Ni ska skratta åt mina skämt! Ni ska vara impulsiva, och göra vad som än faller er in i skallen. Livet ska inte vara som ett enda långt schema, det ska vara fullt med överraskningar. Du ska inte vara för blyg, (men lite blyg får du väl vara, som första gången vi ses eller första kyssen får ni mer än gärna vara blyga det är bara gulligt) Sen ska ni ju vara snälla och så med, men det är mer en självklarhet. Om du är otrogen mot mig kan du räkna med att du får ett helvete efter dig, jag har brorsor som skyddar mig. Låt mig ha mina damputbrott, jag menar dom inte, aldrig. vad jag än säger till dig när jag är sur. Du ska ha ryck typ som att du hoppar på mig så jag välter (ni fattar), pussar i nacken och en tumme som smeker min hand. Kanske ett sms helt random, det räcker med bara ett "♥" bara jag vet att du tänker på mig. Reta mig, jag är inte den tjejen som blir sur jag tycker mer att det är kul och kommer helt klart reta dig tillbaks ba så du vet. Du ska respektera mina vänner som dom är, du behöver inte gilla dom, men du ska fan kunna vara i samma rum som dom utan att säga något dumt osv. Du ska vara förstående, även om vi gör slut, var snäll mot mig.

Punkt fyra
Kom ihåg, jag uppskattar och älskar verkligen när killen gör såna små saker som tjejer uppskattar. Jag uppskattar när DU smsar först, eller hör av dig. Så om jag inte skriver är jag inte dryg tycker bara DU ska börja (;. Samma sak med första steget, you know! Jag tänker inte kyssa dig först, om du nu inte är alldeles sockersöt då kan jag nog inte bärja mig, men även då! Sen älskar jag om ni överraskar mig med små presenter. (a) me laaaajk.

Punkt fem
åldern.. Jag tycker att ålder är bara en siffra. men alltså är ni över 3 år äldre så neeej.

Vad väntar ni på? ;) messa mig 072****** HAHAHAH nej så desperat är jag inte.


Liksom såhär random ska ni också vara som tar kort och skickar så fort ni spillt över hela dig hahahaha :)


HAHA vad skön

 

Jag vet att moa kommer hata det här inlägget

Kklockan är nu 10.25 och jag har fortfarande inte kommit upp ur sängen.
Hemma från skolan fortfarande sjuk och har varit det i en hel jävla vecka.
Huvet dunkar, mår illa, har feber och magen... fan vad ont jag har i den.
Jag nyser och hostar hela tidne, tror jag nös 5 gånger i rad.. hehe
Men ska upp och äta något tror jag får se.
Puss :)

Allt kommer bli bra tillslut, om det inte är bra är det inte slut än


HAHAHAHAHA fail


När en tjej..

Är tyst - Så rullar det miljoner tankar i hennes huvud
Bråkar med dig - Tänker hon djupt
Svarar jag mår bra efter några sekunder - Mår hon inte alls bra
Tittar sorgset på dig - Undrar hon varför du ljuger
Lägger sitt huvud på din axel - Så önskar hon att du är hennes förevigt
Försöker få kontakt med dig varje dag - Då försöker hon få din uppmärksamhet
Smsar ofta - Vill hon att du svarar åtminstonde en gång
Säger jag älskar dig - Menar hon det
Säger att hon inte klarar av att leva utan dig - Då har hon tänkt klart, att du är hennes framtid
Säger att hon saknar dig - Så kan ingen i hela världen sakna dig mer än vad hon gör..


Designadinblogg.se

Så där ja, nu är överraskningen nääästan klar :) som ni ser har jag fixat lite på bloggen men är inte helt klar ännu sitter på designadinblogg.se och fösöker hitta lite olika saker :) borde egentligen plugga so.. men bara liiiite till. heheh. puss så länge, tänkte svara på frågestunden senare :)


För det var du som fick min fallskärm att väcklas ut.


So true..

 


Min tendens för killar

Jag har en tendens att falla för killar med mörkt hår, långa och muskliga. Ögonen ljusa och leendet lika brett som ekvatorn. Och jag lyckas alltid hitta sån här killar men insidan.. oj oj det är som om någon dött där inne kallt och mörkt, alltså badboy. killar som sårar mig till slut. Killar som verkar vara heeeelt amazing men som visar sig vara heeelt nasty eller vad man ska säga.

Jag säger bara
Fall inte bara för killarna med utseendet, fall för dem med den fina insidan. I längden spelar inte utseendet någon roll. Akta dig för killarna som bara vill ha dig för din kropp, eller för DITT utseende. Du blir uttnyttjad om du märker att han är väldigt på med att tex ha sex. Akta dig med att gå för fort fram om du inte litar på killen, bli säker på att denna killen inte skulle svika dig i första taget. Mer kan du inte göra. Han måste ha tålamod.
Lär känna honom innan du berättar allt för honom, ta reda på innan om han har några speciella tjej kompisar så det inte blir värsta kriget efter mellan dig och honom.
Tänk på och du har förtroende för honom, lär han ha det för dig med.

Jag skulle inte vilja säga att livet är för kort för misstag. Men det är jobbig att göra stora misstag, varför inte ungå dom så mycket som möjligt? Genom små enkla tips. Jag säger inte att man inte ska våga chansa, för det ska man. Men tro mig, det känns inte magen om det verkligen är värt att chansa, om man chansar kan man finna men man måste  även vara beredd på att förlora. Det är enklare att vara säker.

Ta killen som vill ha dig för den du är.





Heyheyhey


Orkar inte göra överraskningen får se om jag gör det imorgon
Jag har iaf gjort ett rätt så stort beslut, enligt mig själv, men kommer inte hålla det så länge känns det som, börjar redan få panik och vill bara ta telefonen och skrvia allt. Men nej jag ska leka stark eller vafan jag håller på med. Det funkar inte så himla bra iaf..
Alla fall, helgen har varit rätt.. bra. Inte gjort så mycket, igår kände jag mig jävligt dumpad, eller jag är dumpad så jag ´tog min jävla ben och jerry, la mig i sängen och grät till massa kärleksfilmer, exakt som i film.
Nu ska jag fortsätta för jag har en massa tårar som vill komma ut nu.. Tänker inte berätta varför så fråga inte tack.
Har iaf bestämt att jag och Moa ska ut och ragga killar i veckan.

I'm gonna miss you, every day and every night.


"överrasking" på g

Heej bloggen ingen bra bloggning alls jag vet. Men nu ska jag iaf åka till stallet och när jag kommer hem ska ni få se en "överraskning" ;) heheh.. jag vet att typ hälften av sveriges befolkning hatar överraskningar men det här är rätt.. mysig eller vad man ska sga :) stay tuned!

A gentleman is

- When she cries, don't say a thing, just hold her tight, and make her feel safe.
- A gentleman knows that it is often the simple gestures that mean the most.
- The worst thing you can do to a girl is to compare her to another girl.
- Simple good night and good morning text messages are highly appreciated.
- Late night phone conversations is something every girl likes.
- Don't go to sleep unless everything is okay between you and your lady.
- A true gentleman will do anything to make his girl happy.
- A gentleman shouldn't strive to make his girl jealous, but to make others jealous of his girl.
- A gentleman knows when to call her sexy, and when to let her know she's beautiful.
- She chose to be with you, don't test her.
- Ladies first, always.


fördriva tiden..

ÄRLIGHET:
Ditt äldsta hångel? 96a
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? 1.
Vad tycker du om kärlek? Underbart men hemskt
När kramade du någon sist? Idag
Saknar du någon speciell person? Ja
Har du svårt för att bli kär? Har jättelätt för att börja gilla personer men vet inte hur det är med att bli kär
När kysste/hånglade du med någon sist? vet ej
Med? :)
Ångrar du det? Nja, nej tror inte det.
När fick du senast en komplimang? idag
Har du hånglat med någon av samma kön? Haha
HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: ja
Hånglat med nån riktigt ful: haha ja..
Hånglat med fler än 5 pers: nej
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? ne
Gjort något riktigt dumt? Ja
Gjort något du verkligen ångrar? Ja
Skadat dej själv med flit? Nej, förutom när jag varit sur på mig själv och gett mig en bitchslap i ansiktet ;)
Varit nykter på nyårsafton? Ja
Åkt ambulans? Ja
Gjort nåt olagligt? Ja
Blivit polisanmäld? Nej
fått din mamma att gråta? Ja
Slagit ner någon? Nja, nej.
Skämts över dina föräldrar? haha ja
Skämts över dig själv? Ja
Sagt jag älskar dig och menat det? Ja
Tar du droger? Nej
Dricker du? Inte alkis direkt
Vilka kläder sover du i? trosor
Varit/är kär? Varit
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? Ja
Är du ensam nu? Jo
vill du gifta dig? Ja
Vill du ha barn? Ja

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? Jag
Såg dig gråta? Ehh jag själv tror jag, gråter inte så ofta..
Fick dig att gråta? punkt
Du delade en cigg med? fina flickor röker inte?
Du gick på bio med? mamma
Skällde på dig? hunden, haha

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? Js
Kramat någon? Ja
Pussat någon? nej
Köpt någonting? Ja
Sjungit? Ja
Saknat någon? Ja

ruuuligt

Hej alla glada.
Var i Farsta centrum med Moa idag och fick med mig lite saker, visar sen. veldigt ruuligt.
Just nu mår jag.... skit. Allt är fel och jag orkar ingenting.
Vet inte hur många gånger jag säger det, men nu är det som om alla mina muskler lagt av.
Allt kommer ordna sig tillslut..
Hoppas jag :)


FRÅÅÅÅGA


eyy

Heeej nu sitter jag i datasalen och låtsas jobba men det gör jag fan inte. Tror jag fick en anmärkning också för att jag var rätt bitchig mot min lärare som leker lärare. Christoffer vill att jag skriver om honom men får göra det sen orkar inte nu.

Idag fyller mina älsklingar 121 år!

 Grattis ♥


frågestund!

Eftersom jag inte bloggat på ett tag och det hänt massa saker så kör jag på en liten frågestund så fråga vad ni vill så svarar på ALLT. puss


Diss

Något jag stör mig på:

1. Folk som inte kan säga något i verkligheten, som sitter bakom skärmen och skriver och låtsas som ingenting sen i skolan.
2. Och dom som mobbar folk, seriöst är ni så fega att ni måste trycka ner en person?
3. Att jag alltid lyckas få det bra bli dåligt. hatar mig själv för det vill seriöst ta mig själv och dränka mig i badkaret ibland.


Kony 2012

Tycker verkligen att den är värd att se på! För det finns ställen i världen där barn blir behandlade såhär..
Fast har hört att den är falsk? fast vet inte om det är sant.. Men tycker ni ska kolla!!


hej hej depp

Ni vet den där känslan då man känner sig som svagast men ändå så jävla stark? Den har jag nu.
Jag är stark jag har klarat det mesta helt själv, om ni skulle fråga mina vänner skulle dom säga det på engång.
Men just nu är jag inte på toppen skulle jag säga.. Jag är på mitten.
Och just nu vill jag älska men samtidigt slå ihjäl.
Puunkt.


Bilden säger allt

ni ser nog hur jag mår just nu


HAHAHA VAD FUL...

aaaaaaaaaaaaah vem fyller år på måndag?!
Jo jaaaaaaaaaag.. haaaaa




The boy who








åhhh..

Jag vill seriöst ha sommar NU. döda mig..


Näämen vilka är det där?!

Kan det vara jag och moa? ? ? ? ?


Något ni inte visste om mig.

jag diggar Håkan Hellström och har gjort det jääätte länge.
Har sett honom i globen och på skansen och seriöst han är bra.
Lite udda så där men ändå




MAMMMA

sluta läsa min blogg! det här är min dagbok så hejdååååå...

vad gör man för att dom ska sluta läsa ens blogg?..


Young, wild & free


Länkbyte

Länkbyte med min själsfrände. Nästan bättre än min blogg ;)
Världens bästa blogg och världens bästa tjej det är verkligen värt det ni ångrar er inte!
Mode, kärlek, vänner, musik osv. den har allt alla letar efter.
Något för alla.
http://ljungmoa.blogg.se/
↑ TRYCK TRYCK TRYCK ↑


Grattiiiis Justin Bieberrrrr




RSS 2.0