Yeah i'm sorry, I can't afford a ferrari

Hej hej hallå! hehehe fin uppdatering va? Vet så jäkla stolt! Men har helt enkelt inte orkat.. Har tagit upp blogg.se och tänkt flera gånger "nu jävlar" men nej det blev aldrig så. Finns egentligen en miljon saker att skriva men har inte haft någon ork. Har haft massa läxor och nu sitter jag och "pluggar" till spanska provet, egentligen så sitter jag bara och ritar gubbar i boken men vi säger att jag pluggar... och jäääävlar vad mycket som hänt som inte ni vet men nej jag orkar inte skriva det.


Du säga hE to mE i'm a girl!



¨.

Tyvärr orkar inte blogga


HAHA

HAHAHAHA haff någon? ;)



Nu

sitter i min säng och käkar en grön banan som inte är så god :(


Säger ju det

Den här bilden säger allt, ni killar tänker bara på en sak.


idag

idag i skolan var det väl helt okej, skit trött, rätt sur men inget att bry sig om.
Tänke lägga upp bilder från dagen men lilla moa har självklart inte lagt upp dom ;)
efter skolan drog vi till hc och gjorde fan ingenting, hade bara några skratt anfall.
och på donken satt typ en död gubbe, som inte var död, och vi höll fan på att dö av garv.
dör lite..


mamma mia

HAHAAH omg fattar inte ens varför jag gjort alla dom här depp inläggen, det är sjukt. Du äcklar mig din lilla f*tta och jag hatar dig du är så falsk som man bara kan bli :) hahaha hoppas du får ett bra liv gubben, eller nej hoppas fan att du ruttnar :) puss.

Dom gillar inte dig, bara den dom trodde att du var.

Du undrade varför alla tjejer gillar dig? Det är för att du har det där lilla extra, du har dom där blickarna som visar allt man ser när du glad, ledsen, arg man läser av dig på bara några sekunder. När du tar ens hand och smeker den med tummen, pussarna i nacken, kramarna, ditt underbar skratt, när du ler mot en så är det som om allt stannar upp för några sekunder, man glömmer bort alla bekymmer det är som om det bara är du och jag i rummet hur många det än är där. Smsen med miljoner hjärtan. När du kallar en älskling, gumman och bebis smälter man för stunden. Allt är perfekt tills det börjar bli seriöst. Du tänker dig inte för du säger sånt som kan krossa ens hela värld. Du blir sur och arg när man frågar vad det är. Jag vet inte hur många gånger jag fått tillbaks ett vAAad?! När jag brytt mig och det hänt något. Du gnäller och slåss, det är som om jag aldrig funnits. Du säger att du älskar mig och dagen efter är det helt tvärtom, du skyller ifrån och allt ska handla om dig. Du håller på med precis allt och alla, ny varje vecka. Det är hårt att säga det, men du beter dig som en player, du sårar som fan och inte lite heller. och vet inte hur många jag hört "nej du kommer bara bli sårad" ifrån, och vet du? Dom hade rätt, så jävla rätt. Vet inte om du gör det med mening men bara att titta på en så krossar du allt.
Du kommer och går som du villl. Egentligen vet jag inte varför alla gillar dig så mycket dåligt som jag hört om dig. Men jag vet iaf varför jag gillar dig din lilla mupp.

Det kommer gå, det ska gå.

Det är ingen ide längre. Jag kan inte dölja det, det är för svårt. Hej jag heter Sakrine Asplund och jag har ingen aning om vad jag ska göra för att komma upp till toppen igen.. Det brukade vara jag som pushade andra till att komma upp igen, men nu är det jag som behöver pushen.. Jag har verkligen hamnat på botten av botten. Egentligen vet jag inte varför det känns så här, det är bara konstigt. Så mycket som du sårar så är det ju heelt sjukt, och jag visste att det skulle bli så här, bara att jag är så jävla efterklok. Det är konstigt att man känner sig så stor, att man ska klara allt själv, men egentligen innerst inne så är man så liten så det funkar inte till slut man behöver all den hjälp man kan få. Det är som att en liten råtta ligger långt inne i mig, och den där lilla råttan började gnaga och det blev ett hål, ett hål som aldrig slutar bli större. Vill skrika men mina skrik blir bara till suckar, vill gråta men mina tårar blir till is. Fuck
Jag vet egentligen inte varför jag mår dåligt, det är ingen mening.


ovanligt va?

Jag mår dåligt.


så lik min seriösa min. HAHA

Det är bara några som fattar ;)


fuck it

Tårarna bara rinner, fan fan fan orkar ingenting mer alltså. Allt blir bara fel när allt känns rätt, hatar mig själv och mina känslor, hatar att jag gör så här mot min närmaste vän. Hatar att jag inte kan göra något åt det, hatar att allt ska vara så svårt, hatar att det är tisdag, tisdag verkar vara min otursdag efter allt som hänt så har det hänt på tisdagar. Hatar att jag inte vet nånting. Hatar att det är så svårt att vara tonåring. Hatar kärlek. Hatar att vi går i samma skola. Hatar att jag förstör allt så fort jag gör något. Hatar brustna hjärtan. Hatar att jag inte kan släppa dig. Hatar att du hatar mig. Hatar att det finns så många andra som har större problem än mig.
Hatar allt, jävla cp värld dra åt helvete.



Idiot

Jag är så jävla lack på dig din lilla bitch, vet du hur mycket jag hatar dig? Du är så jävla irriterande. När jag ser ditt tryne vill jag bara slå in det till det inte syns mer, för vet du gumman? Det är så fult så att det till och med bränns i en blinds ögon. Du är lika falsk som barbie, dum i huvudet och äcklig. Åhhhhh hatar dig.


-



förlåt

förlåt för alla deppinlägg som kommit upp här.. men det är svårt att sluta gilla någon man gillar så det blir lite så då, och det kommer säkert komma fler.


shiit vad mycket vi gått igenom, så många skratt och så många bråka. älskar dig bruden!

några av alla våra skratt och minnen




TEENAGERPOSTS





nothing 2 do

Hur har året 2011 varit för dig? – Väldigt blandat, men rätt bra
Bättre än förra året? – så mycket bättre
Någonting du aldrig kommer glömma från år 2011?Han
Har du flyttat under år 2011? – nej
Har du hittat en ny låt som du älskar? – Flera


KÄRLEK

Hur har din kärlek varit 2011? – fram och tillbaka med några..
Har du varit kär? - kär var bara förnamnet
Har du sagt jag älskar dig till någon? – Ja
Har någon sagt jag älskar dig till dig? – Yes..


PERSONLIGT

Har du gjort någonting du ångrar? - Yes, men det gjorde mig till den jag är idag
I så fall vad? – Kan ej svara, om jag inte skulle gjort dessa saker så skulle jag kanske aldrig vart där jag är idag.. Så jag både ångrar och inte ångrar
Har du skämt ut dig? –  A little bit?
Har du ljugit för en vän? – Mhm
Har du varit ute en hel natt? – Ja, det har jag väl
Har du blivit tagen av polisen? – Nej, trash
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - Mhm
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - Mhm

SKOLAN & FRITIDEN

Vilken skola går du på? – v-malm
Har någon varit elak mot dig i skolan? – Nä? Do not care
Hatar du någon på din skola? - Mja, kanske
Har du gjort något framsteg? - har jag säkert, vet inte
Haft alla rätt på ett prov? – nej

VÄNSKAP

Har du träffat nya vänner? – Ja 
Har du förlorat en vän? – Ja
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? – Nä..
Har du ljugit för en bästavän? – Ja
Har du haft en relation med en vän? – Vän o vän men ja det kan man säga


Fina ord som gör en glad


"Är du hemma?"
"Jaa.."
"Men då kan inte du vara i mitt paket.."


Dagen

Tänkte berätta lite om dagen men inser nu att det är alldeles för mycket som hänt. Iaf kan säga lite, började med att vi vaknade vid 10, vi åkte till globen vid halv 1 (?) gick runt lite där, köpte en tröja, örhängen och ett armband. Vid 2 gick vi till gymmet fuck vad nice det var så snackade med pappa när jag kom hem och ska börja använda gymmet på polisstation när han jobbar, glaaad tjej. Men iaf efter det så åkte vi hem till moas pappa och käkade sen åkte vi till stallet och red. oj jag berättade nästan allt iaf.. ;) men iaf ska kolla på tv nu, eller sova vet inte. Godnatt


Så jävla dålig

Jag är så jävla dålig på att skriva allt jag vill skriva, jag är så jävla dålig på att visa dom jag älskar att jag älskar dom. Det finns nog inget som jag är så dålig på som jag är på att prata. Det går inte. Antingen börjar jag bara skratta, eller så är jag dryg. Som för något år sen det hände en sak och mamma skulle prata med mig jag ba "mm aa k.bry liskom" osv. Jag kan inte ha ett seriöst snack. Och jag hatar verkligen att kolla någon rakt in i ögonen, som tex på nån lärare, haha antingen sitter jag och stirrar rakt in i dens ögon eller så kollar jag bara ner. Så jävla dålig.


Kfhghgfkfjfjf

Är med Moa och skypear med Ferm,samme och Markus. Chill

love you bro!


älskar


tror ingen är så lat som jag är..


När kameran är för snabb..

Heeej drogad tjej


just nu


Haha fan det gäller att bjuda på sig själv..




Var i centrum med moa idag, hände massa sjuka saker och blev en massa sjuka skratt. Bruden du är grym.
Fick med mig ett par svarta byxor, korshalsband och ett par örhängen.
Helt kär
Och angående inlägget här nere om klänningarna, jag är självklart kär i klänningarna och inte tjejen moa ;)
Men ska fortsätta med det jag gör ;) ohhh


Jag är kär

FESTKLÄNNINGAR - RARE FASHION / CHIFFON BANDEAU DRESS - NELLY.COM
FESTKLÄNNINGAR - ELISE RYAN / STONE BODYCON DRESS - NELLY.COM
FESTKLÄNNINGAR - ELISE RYAN / LACE CUP DRESS - NELLY.COM
FESTKLÄNNINGAR - ELISE RYAN / BODYCON LACE PANEL - NELLY.COM

inspiration

 

Nu

Sitter i sängen med Moa och snackar om saker vi inte ens fattar själva, vi bara snackar, kanske dax att hitta på ett eget språk också som bara vi förstår men ändå förstår vi inte.
Jag är sjuk och död så vi ska kolla på skräckisar nu bye fkn world.


FYFAN VAD DUM DU ÄR, TÄNKTE PÅ DEN HÄR ↓/ MOA


-DÖD


this

Nu tittar vi på varandra som främlingar
men en gång i tiden andades vi som en.

19 - En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna.




Gud vad bra det skulle varit om du inte fanns



Den dagen du lämnar jorden kommer vara en av dom bästa dagarna i mitt liv, jag kommer ta med alla jag känner till din grav, bara för att visa vart den största falska fittan ligger. Jag kommer hoppa och dansa på din grav, ögonen kommer vara fulla med glädjetårar. Få veta att jag slipper gå på samma gator som du, andas samma luft och slippa leva i samma värld.

Det räcker nu.
Jag saknar den gamla, eller den jag trodde att du var.


Peace


Jag förtjänar någon bättre än dig.


Barnen i afrika

Nyss satt jag och kollade på tv så kom det ngt klipp med barnen i afrika och sånt.
Seriöst jag började nästan gråta, det var en liten tjej på typ 4 år som blev slagen av sin pappa för att hon knappt kunde stå på sina egna ben.
Hennes armar var typ som sugrör. Värre än Moas tillochmed. Fattar inte varför jag blivit så känslig helt plötslig? kanske för allt som hänt som ni inte vet om. Jag har liksom aldrig brytt mig förut.
Jag har alltid tänkt " amen det ska ju finnas dom som är snor rika och dom som är fattiga" inte att det borde vara lika för alla.
Jag har en sån sjuk tur som lever som jag gör.
Hahahah alltså ska inte bli helt jävla konstig nu, så vi stoppar här :)


om

Det handlar om att prata sönder nätter, om att sätta på en film om och om igen för att storyn hela tiden tappas bort bland kyssar. Att låta abstinensen till varandra döda känslan av trötthet. Det handlar om att älska smaken av någon annans läppar. Om att brottas bland kuddar och att älska att förlora, bli nedtryckt i dunet och kysst över hela kroppen. Det handlar om att kunna kyssa bort sårigheten, om att viska: du är vacker, tusen gånger varje natt och mena det lika mycket varje gång. Att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen och ständigt ha tusen fjärilar i magen. Det handlar om att tappa bort sig i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut, händer som dras genom hår och fingertoppar som smeker längs ryggraden..


vad ska man säga? Mongo!


helt random

Jag måste gå på toa, nån som typ kan lyfta bort mig för jag orkar inte gå upp :( bra sakrine drick mer  du gör det. och det är exakt vad jag gör :) pucko


10 saker du kanske inte visst


1. Jag dog när jag var liten, kanske inte så nytt men ja.
2. Jag älskar citroner.
3. Skit dålig på att slåss, jag verkar vara den enda som inte kan de?
4. Är jätte dålig på visa mina känslor för någon jag verkligen tycker om
5. Är hopplös på att spara pengar.
6. Jag är en jävel på att göra äggröra!
7. Hade jag varit en insekt hade jag varit en fluga så man ser fett bra med sina 7 ögon eller vad det är?
8. Jag har 6 halvsyskon och 1 hel.
♥ 9. Innan jag går och lägger mig står jag alltid framför spegeln i typ rn kvart.
10. Jag hatar att bråka.
jävligt onödig info men ja..


 Jag skulle aldrig ramla ner
Men det här är inte ens att ramla
Gravitationen har glömt mig
Och jag kommer aldrig mer att landa

 


Jag behöver mer fastän du förstör mig helt



 Jag är svag för dig, för du gör mig stark
Du är bra för mig, ändå förstör jag allt
Du har sönder mig, fast du gör mig hel
Det känns så rätt, även om allt som vi gör blir fel
Jag är slav för dig, jag gör vad som helst
Allt för å va med dig, kan aldrig dra en gräns
Jag har tappat greppet, vet inte in å ut
Vi kan ha trampat snett men det här är sinnessjukt
Jag vill älska dig, å jag vill slå ihjäl dig
Vill ha dig ur mitt liv, men nånting står I vägen
Å jag gör allt för att behålla förståndet
Men jag har fastnat I ett beroende som håller mig fången för du är
KNARK

 


HEEJ ALLA

Heeeeeeej..... och Heeeeeeeeeeejdå xD/////Moa
Vi föralltid.♥


på g

På g till stallet nu, orkar verkligen inte men men...


Du och jag är som timon och pumba, nasse och nalle puh, lady och lufsen, peter och tingeling






.
Vad skulle jag göra utan dig din otroligt störda mupp? Nej juste inget, ingen kan få mig att skratta som du. Ingen kan få mig att må så bra som du. Du kan vara riktigt jobbiga ibland, med alla dina jävla bråk och din jävla "adhd" men vem är inte?. Vi kan avsluta varandras meningar, vi kan gå förbi en kille och sen titta på varandra och ba "han var ju inte lite snygg" vi tycker om samma kläder, samma killar (hehe) jaa fan allt. Vi är så olika men samtidigt så jävla lika. Vi stöttar alltid varandra och finns alltid där för varandra. Vi har nog gjort allt tillsammans.
Våra minnen är helt klart dom bästa! såna minnen man aldrig glömmer bort. Minnen som vi en dag kommer berätta för våra barn. Jag hoppas verkligen att vi sitter om 20 år hemma hos någon med varsin skrikande unge i famnen. Älskar dig grottmongo och kommer alltid finnas för dig

"vår låt"








och mina händer rörde aldrig din hud, men jag vet att du kände




Hela mitt liv är helt upp o ner just nu. Allt är fel, har typ utegångsförbud, alla bara skriker, sen lite privata saker orkar inte berätta. Det går så jävla bra för mig nu, inte. Så jävla osäker på allt o alla, vill ingenting längre. Vill bara ruttna bort. Ramlar gör jag också, som om jag tappat greppet om att kunna stå upp.
Jag är stark, jag klarar av det här. Det är tur att jag har Moa, mellis och alla andra iaf ♥



CHASING DREAMS


@mellis

Haaaaajs. Sitter hemma hos Mellis med Moa och kollar på luftslottet som sprängdes. Chill

Stämmer ju inte lite...


Svar

Postat av: Ella

Hej hej

1. Vad hette din första blogg? 
Kommer inte ihåg, det var något konstigt namn
2. Någon du hatar i skolan? Yeoo
3. Någon du älskar i skolan Ja?
4. Vad tycker du om mej? Känner inte dig så "bra" längre,som jag gjorde förut
5. Har jag varit taskig mot dej? Har du säkert

Postat av: .

1. det går ett rykte om att du och kim har sovit över är det sant? Och vem fan går det ryktet mellan och vem startade det?
2. är du tsm med kim? Nej.
3. brukar du vara taskig mot andra? Dom som förtjänar det.
4. älskar du kim? Angår ingen
5. hur känns det att moa blir sur och bråkar med alla hela tiden? Hon blir inte det.
6. hur många vänner har du i skolan? Alla jävla 6 vet vem jag är så jag vet typ vilka dom är, Typ alla i sjuan, massa i åttan och några i nian
Uppskattar svar

Postat av: Lovisa
1. vad är det bästa med att blogga?
Man kan skriva av sig det man känner, det är som en öppen dagbok
2. Vad är det sämsta med att blogga? Alla kan se
3. Hur är en bra blogg respektive dålig blogg? Mycket bilder, lite deppinlägg, bra musiksmak och lite kärlek
4. Vad hade du fjort om du var mångmiljonär? Vart ska jag börja?
5. Ditt bästa minne? Finns många med grottmongot

Postat av: danielle
tycker du om mig?
Hatar dig inte
Är du någon random tjej som ba dyker upp lite var som helst ? Det är nog tvärtom lilla gumman ;)
bästavän? Moaaaa och Mellis
vilka bloggar brukar du läsa? Är du helt seriös ska jag verkligen skriva alla här eller? :o http://ljungmoa.blogg.se/ http://melitzas.blogg.se/ http://eemsn.blogg.se/ och många mer
pinsamaste du har gjort ? Har gjort sjukt många, vet inte vad som är pinsamaste

Postat av: Bella
1. Är du nöjd med dig?
Oftast
2. Har du rökt/Röker du? Vem vet?
3. Vad är du onöjd med dig själv?  låren
4. Vad är du nöjd med dig? Min mun, ögon, bröst och oftast rumpan
5. Hur långt har du högst gått med en kille? Så långt jag ville ;p
6. Har du bara haft den här bloggen, eller har du haft några andra? Hade nån konstig förut
7. Vilka bloggar läser du? Kolla ovan
8. Vilka är dina favoritbloggar? Emelie Englunds
9. Vilka kändisbloggar läser du? Kissie, blondinbella, dessie och några till
10. Vem är din allra bästavän? Moa o Mellis


Postat av: LISA
1. Vad fick dig att börja blogga?
Moa!
2. Vad är det bästa med att rida? :) Allt
3. Vem är din/ dina bästavänner? Moa och Mellis
4. Vad tycker du om mig? ;)  Inte mycket
5. Favoritmat? Tacos
6. Favoritdryck? Cola
7. Favoritfärg? ;) turkos
8. Om du bara hade tre dagar kvar att leva vad skulle du göra då? Supa, knulla och slåss
9. Vad önskar du dig mest i hela världen just nu? Ett bra liv.
10. Är det något du ångra väldigt mycket i ditt liv? Dedu

Puuuuuussssss :)<33333333333333 Taaaaaaaaack

Postat av: Moa
1. Vem gillar du?
Kim
2. Varför sa K i skolan idag att ni strulat och du säger att ni inte gjort det.. Har ni det? Nej
3. Vem gillar du? Kärlek KIm
4. Visst är jag bäst? :D Efter mig ja ;)♥
5. Bästa vän? Du och Mellis
6. Nån som betyder mycket för dej? Finns många
7. En låt som får dej i tårar? i hate love
8. Har F svarat än? Nääää
9. Nya killen i 9:an är sjuuukt snygg, elr hur? ;) Han har blivit lite ful ;p
10. Hatar du någon? Isåfall vem? HaHa, du kan säga till mej :P aA du vet..
11. Har du nån gång velat slå nån i nyllet? Vem har inte velat?
12. Kan du berätta historien om dej och K för mej? Eftersom.. aa.. Finns ingen 
13. Favoritblogg?
Se ovan
14. En blogg som suger enligt dej? :P Hahahahaha.. du vet....
15. Vilka bloggar läser du? Många 
16. Kommer inte på något mer just nu :P
Synd för dig då ;)


FU


Hallå alla snälla, aldrig dumma. Sitter i köket med muppelina och vårat humör är på 0,00. Fast moa är fortfarande lite hyper, Orkar ingenting längre, hoppas du skadar dig lika mycket som du skadat mig. Och Moa.
Tack för att du visade vem du egentligen är.



FUCK


Försökt att ladda upp en bild 100 ggr men blogg.se dampar, eller så är det jag vettefan.


Rosor är röda, Violer är blå, när gud delade ut hjärnor vart fan var vi då?


Asso snälla -.-

Är ni fega att stå för eran åsikt eller? Om ni ska fråga något borde ni väl ändå kunna stå för det!?
Är det så jävla svårt att skriva erat namn eller!? Fega helt enkelt!

Glöm inte

Glöm inte frågestunden babes. Svarar på allt när jag har tillräckligt med kommenterar och antagligen imorgon eftersom jag är med Moa nu :D
http://aasplunds.blogg.se/2012/january/svarar-arligt-pa-allt-och-den-som-fragar-mest.html#comment

Baby


Hej

Orkar inte blogga just nu, mycket som händer men kommer tillbaks snart! puss

Jag diggar fett


random

Hur naturlig är du?

Du har..

(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
() Designparfym
() Foundation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
(x) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
() Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
(x) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Poäng: 10

Du..

(x) Använder locktång/plattång varje dag
(/) Använder foundation varje dag
(x) Använder mascara varje dag (ibland inte på helgerna)
() Använder kajal varje dag
() Använder läppglans varje dag
() Använder bodybutter varje dag
() Använder bodylotion varje dag
() Använder ansiktsrengöring varje dag
() Använder hårinpackning varje dag
(X) Använder typ hårspray varje dag...
() Tränar på gym
() Klipper dig varannan/varje månad

Poäng: 3½

Du har..

(x) Tonat håret
(x) Färgat / slingat håret
() Haft Hårförlängning
() Piercat dig
() Tatuerat dig
(x)Tagit hål i öronen

Poäng: 3

Slutpoäng: 16½

(x) 0-10 Naturligtvis naturliga tjejen!
() 11-15 Konstgjord behandlad blomma
(x) 16-20 Kanariefågel i nordisk miljö
( ) 21-25 Fryst jordgubbe
( ) 26-30 Barbiedocka. Bara plast


Du killen?!

Jag har en sak jag undrar över.. vem faaaan var det som ringde hem till mig idag?!! VILL VETA OCH KOMMER UNDRA DET HÄR HUR LÄNGE SOM HELST.. Dum som jag var sa jag bara hallå- då sa han hallå, och sa det typ tre gånger innan han la på, sen hör man en annan kille i bakrunden som ba "skiiiiit grym!" Jag och Moa trodde att det var skolan som ringde men det var det ju såklart inte.. Så hann han lägga på, fan vad jag hatar hemtelefoner alltså.


vi är för bra bruden!


Moa knäpp

Är hemma med Moa, har kollat på film och lite. När filmen var slut fick hon något ryck och började dansa, cp jaoo. Idag i skolan var vi fan bäst. Många saker som hände, pallar inte skriva vad eller asså ni får inte veta :)
nu kollar vi på någon random chokladreklam hon sitter och rapar mig i örat, så jävla mysigt. byyyyyye



Bara för att reta dig L :)


Good/Bad

Övermatchat, det fulaste man kan göra är att bli lite too much med sina kläder. Typ såg en tjej idag som hade vita skor, svarta leggins ÖVER DET VITA SHORTS (va hände där lixom) svart tröja och en vit väst. Herregud det är inte farligt med lite färg heller..

Killar som håller saker dom lovar, ni ska ha världens största guldstjärna!

  • Alla hjärtansdag. Visst okej FINE om man har kille, men jag är singel. Alla hjärtansdag för mig är som att ta en stor kniv ock skära i hjärtat, att se alla andra lyckliga och att själv vara ensam, tvingas se alla töntiga program på TV, få alla dom där dumma smsen, den där dumma chokladen. Nej fy, alla hjärtansdag är bara en annan amerikaniserad dag som vi nästan är tvingade att fira. Fetdiss.


*Copycats! Säger väl sig självt? Personer som gör vaaaaad som helst för att gå runt och se ut som resten av alla i den här sketna hålan. Nej usch, varför vara som alla andra och inte bli sedd när man kan vara sig själv och bli sedd av alla istället!?

*Käcka människor! Ni vet "åååh vad allt är underbart, mitt liv är som rosa spunnet socker och allt är regn är glitter hihi" herregud, allt behöver inte vara toppen!

*Kaktusar stack mig på en idag och nu hatar jag dom!


Svarar ärligt på ALLT och den som frågar mest får en länkning.


redheaaad

Japp jag är rödhårig numera, har ingen bra bild så ni får nöja er med den här. Pallar inte ta några heller, inte på bästa humör direkt.





Allt som har en bra början har ett bra slut, eller?

är helt förstörd, orkar ingenting.


min vardag typ..






Häst

Vad heter hästen? Milou
Vad är det för typ av häst? En tinker
Vad kallar du hästen? Skrutten, Millan, plutten
Hur gammal är den? 13
Vilken färg har den? skäck, brun o vit
Är det ett sto/valack/hingst? sto
Är hästen bra på dressyr med rätt ryttare? Den bästa!
Hur är den i skritten? Framåt och rätt svängig eller asså hon vickar mycket på rumpan ;)
Hur är den i traven? Pigg och glad
Hur är den i galoppen? Framåt, skön, fast svårställd ibland.
Kan den skänkelvikningar? Ja
Kan den öppna/sluta? JaKan den galoppombyten? Ja
Ställer den alla ben brevid varandra och håller formen i halterna? Hon ställer alltid upp bra, men ibland kan hon ha sina dagar då hon testar osv
Är hästen pigg? Japp!
Är hästen trög? Nej verkligen inte
Är hästen stark? Ute i skogen, ibland i ridhuset men har nästan alltid kontrollen
Är hästen het? Kan bli vid hoppning och galopp i skogen

Bockar den?
Glädjebockningar har hon börjat med, haha
Stegrar den? Nepp
Sparkar den bakut? Nej
Har du sparkat bakut med den? Nja, han har sparkat bakut med mig?  ;)
Skenar den ofta med dig/andra? Nepp
Är den tittig? ibland
Har du badat tillsammans med den? Nepp, ska försöka ändra på det i sommar!
Har ni hoppat tillsammans? Japp
Har ni galopperat på en äng tillsammans? Japp, det gick undan! Sen har vi travartravat ett antal gånger oxå, men det va helt Milous idé ;)

Hoppar hästen bra? Hon hoppar jätte bra! inte för att skryta då men ja. Gammal hoppar häst
Gillar den att hoppa? Hon älskar det
Har den bra hoppteknik? jag tycker att den blir bra när jag är bra
Hur högt brukar du hoppa med den? allt mellan 50-85 typ eller vet egentligen inte
Hur ofta hoppar du den? Alldeles för sällan
Hur är den när den rids ut? Jätte mysig när jag rider själv, bakom nån annan då ska hon alltid komma först och blir jätte stark
Blir den piggare eller trögare än på banan när ni rider ut? Piggare
Står hästen i box? japp
Hur mycket och vad äter hästen som frukostfoder? ca ½ skopa lucern pellets och ½ spade korn kross
Hur mycker och vad äter hästen som lunchfoder? hö i hagen
Hur mycker och vad äter hästen som eftermiddagfoder?
hö i hagenn
Hur mycket och vad äter hästen som kvällsfoder? ca ½ skopa lucern pellets och en ½ spade korn kross, en ikea påse med hö och lite morötter
Går den i hagen varje dag? Japp
I en stor eller liten hage? rätt liten tycker jag, fast dom kan gå upp på berg och i en liten skog så
Hur länge går den ute per dag? nu är det mellan 7- 8 eller 9 på kvällen. sommaren är dom ute hela tiden
Hur ofta rids hästen? Hon brukar ha nån vilodag i veckan ungefär
Hur länge brukar ni rida varje gång? 30-60 min
Är det en svår eller lätt riden häst? både och vad jag har hört ;)
Är hästen ridskolehäst eller privathäst? Privat
Vad har du för relation till hästen, t.ex. fodervärd, halvfodervärd, hyrryttare, skötare, medryttare? Ägare
Hur länge har du ridit/tagit hand om hästen? 5 år
Hur länge tror du att du kommer fortsätta med just den hästen? Hela hennes liv
Rider du privatlektioner på den? Japp
Hur ofta? lite olika, rider i en grupp varannan tisdag
För vem? Lena heter hon
Hur länge håller den lektionen på? runt timmen
Är hästen snäll i stallet? snäll mot allt o alla
Kan hästen stå lös i stallet? HAHA nej hon går till soptunnan och kollar, och hon äter andras hö, hehe. Men hon är duktig ibland också
Vad har den för sadel/sadlar? En dressyr,en hopp och en western
Vad har den för träns just nu? olika
Vad har den för benskyd/benlindor? använder inte
Vad har den för bett just nu? vanligt tvådelat
Vad har den för täcken just nu? Tunt vintertäcke... Ingen aning om gram...
Gillar du hästen? Hon är den bästa som finns i mitt liv ♥








16 - En bild som är över ett år gammal.

Har typ inga.


Jag är starkare än vad du tror.


-

Du kan inte bestämma över mig, du kan inte säga vad jag får och inte får göra. Jag kanske gjorde fel, men du gjorde lika fel. Så är det bara.

sockertoppen ♥

Jag gjorde nog världens största misstag nyss, men jag måste. Jag vet att det är jobbigt nu, men det blir bättre snart. Jag vet att jag varit dum sagt sånt jag inte menat, men nu vet jag att det bara var av ren kärlek. Jag har bråkat med dig en massa, förlåt. Jag hatar dig nu men det går över snart, jag kommer alltid att gilla dig oavsett vad. Jag kommer få ångra det här länge, men jag vet att du alltid finns där för mig nånstans i all dimma vet jag att du står där för mig. För nånstans i dig bryr du dig, det syns i dina ögon, tydligare än vad du tror. Jag vet att allt var äkta, att du är äkta. Min världens bästa lilla kille ♥



Jag hatar det här. Jag orkar inte längre. Fan. Fan. Fan!




minne


Tjo leeeeen

Haaj sitter och kollar på nån film på 7an och söker lite på google. Idag var jag med Moa i centrum köpte en ny outfit, seen åkte vi till brandbergen och sen hem. Orkar inte förklara mer mår illa åt för mycket middag, heeeej tjockis.


bildbrist


Alltid samma grej

Visst du kan skratta och låtsas som ingenting, Men jag vet allt om dig för du har varit min.
Du är nån annan nu, i och  för sig.
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej.


←↑→

 I was thinking about you
 thinking about me
thinking about us
what we gonna be
open my eyes but..
It was only just a dream


Du kan ta allt ifrån mig, men inte mina känslor för dig.




Seriöst jag måste få dampa av mig lite..
vad tänker ni killar med egentligen? eller dum fråga vet ju jag också vad svaret blir på den, inte hjärnan iaf. Hur kan ni vara så jävla dumma som slänger ut ordet "jag älskar dig" till precis alla utan att riktigt mena det? fattar inte ni att det är ett lika stort ord som "jag hatar dig"?
Jag börjar verkligen tröttna på såna här människor som inte har något hjärta, man kan fan inte skylla på att man är känslokall för ingen människa vill att någon annan ska bli utsatt för det man själv har blivit utsatt för, det tycker iaf jag. Visst jag är fan inte perfekt jag heller, men jag vill inte se den jag älskar sårad. Ni killar fattar verkligen inte att när en tjej säger jag älskar dig så menar hon det, mer än vad du tror.
Men när han kallar än älskling smälter man, man glömmer allt för stunden.

jag ville skrika det högsta jag kunde, men skriket kom inte längre än till bröstkorgen.
där bleknade det av och blev tillslut en liten ynka suck vid mina läppar.
jag önskade jag kunde svara. svara med lika hårda, onda ord som du.
svara med ord som jag visste skulle krossa dig och din värld. men jag kan inte.
Jag kan inte krossa dig, jag vill inte krossa dig. För långt där inne vet både du och jag att du är en fin kille, nej inte fin helt underbar. Men du vägrar visa det, för du är rädd. Rädd för att bli sårad. Lika rädd som jag, som alla. Det är okej, det är okej att känna så ingen kan göra något åt det. Om nån skulle fråga mig vad jag är räddast för skulle jag svara kärleken, för kärleken är ingen lek. Det är är så lätt att fastna där och så jävla svårt att komma ur det igen. Det är bara sanning, kärlek tar sönder oss människor. Folk tar livet av sig, gråter, skriker, skadar andra människor för att man själv är så jävla skadad. 
Man tappar greppet och tänker inte på vad som är bäst, man hinner inte tänka säger saker man inte menar. 

Jag har väldigt svårt att släppa en person ifrån mig. Speciellt en person som har stått mig närmare än någon annan tidigare gjort och som jag älskat mer än någon annan. Jag har tappat känslor, det kan jag säga. Men jag har även fått känslor. Starka känslor. Under den tiden har jag tänkt, otroligt mycket. På dig. På oss. På hur jag vill ha det. På allt. Jag har velat olika saker hela tiden, ibland har jag bara velat låta dig gå, att jag bara ger upp. Ibland har jag velat kämpa för det här så otroligt mycket. Ibland vill jag bara låta nån annan ta mig. 
♥ Frågan är vilken tanke som är jobbigast. Om det är tankarna om dig. Tankar om att kunna hålla dig som alla andra. Tankar om att bara stöta på dig. Tankar om att aldrig ha dig som förut. Tankar om att förlora dig till någon annan. Tankar om att förlora dig helt. På alla sätt. Det finns så många tankar. Alla lika jobbiga. ♥


Okej fick fan inte ut något av det jag ville..


Hey baby, kiss me.


rubriksugerhästballe

Heeejsan på dejsan. orkar inte blogga egentligen men gör det iaf, kollar på nån random jävla film och har så sjukt tråkigt så jag tror jag dör. Men iaf såg inlägget som moa gjort, och JA jag ska göra na... ska bara skaffa fram lite pengar osv ;) och ja vi kanske kan rida på fredag, har henne egentligen inte då men vi får se :) Orkar inte messa den ligger i min jacka och orkar verkligen inte resa på mig.
Iaf ska kolla klart på den här och typ dö lite till.


SAKKE!

Sakke, vafan.. Har du glömt något eller?? Blogga kanske!?

Tjo leeeeeeeen alla sakkes läsare, Moa här.. Checka in min blogg www.ljungmoa.blogg.se bäääästa!!

Sakke, när du ser det här.. Som du troligtvis kommer göra.. Ska vi dra och rida på fredag eller och sen skaffa na........ till dej? ;) messa mej..

Ja ni, undra vad sakke kanske kommer skaffa (hon kommer säkert banga men skit samma) Bild kommer sen om hon nu inte bangar! BANGA INTE SAKKE! ;) Det här var ett fett roligt inlägg asso.. Eller nää.. Hejdå.
Jag!!


I want to be the girl you fall for when everybody else is falling for you.



2011-2012















Orkar inte ladda upp fler


vi delade på ordet kärlek, jag tog kär du tog lek.

-


Jag och Moa är för bra


14 - Din profilbild på facebook.



Bye bye world

Det är bra hejdå


" Har man spikat hålen i staketet så hjälper det inte med att bara ta ut spikarna, hålen sitter fortfarande kvar "


DU
har skapat det jag är idag. Och jag vet att jag aldrig kan ge tillbaks det du gett till mig. Det står inte ens på samma nivå.
Vill bara säga tack
tack gud för att han finns.
Du vet vem du är, stor kärlek till dig


Halloj

Orkar inte hålla på och tjata om att det är 2012 nu, eller vafaan det är 2012!?
Jag minns förra året som om det vore igår, hehe fan vad jag är rolig.
Mitt nyår har varit gryymt har gjort massa saker, en del som är föör bra för att nämnas här, eller?
Nej men det började med att jag mötte upp mellis och moa i söderby så gick vi till maxi och handlade mat där, när vi skulle gå hem tog vi med oss kundvagnen, gangsta som tusan. Gick hem till mellis och hämtade kött, fortfarande med vagnen som lät som fan. När vi kom hem till mig går påsen sönder och jag tappar pommacen, sen hittade jag inte nyckeln så vi kom inte in så vi gick upp till konsum för att köpa en ny pommac då var det självklart stängt, helt plötsligt kommer en polisbil och tvärstannar brevid oss och vi baa "vaa vad har vi gjort nu då?" så var det min pappa så vi åkte till maxi och sen hem och bla bla bla.
Orkar inte skriva mer vi lagade mat och hade det riktig mys iaf! Moa var duktig som gjorde tsatsiki medans jag och mellis fick göra allt annat själva. Sen hände det lite saker tänker inte berätta, vid 12 drog vi ut och kollade på raketerna. var ute en stund sen gick vi in och kollade på solsidan, haha.
Och mycket mycket mer.
Nu låter det här inlägget som värsta tönten men skit samma.
Vi var upp till sex och moa vaknar såklart först och ska hålla på, idag bet hon oss
Orkar inte skriva mer


MASSA bilder kommer sen


RSS 2.0