broken



 
 
 

Fuck matte


jag ristade in ditt namn i mitt hjärta och nu går det inte att få bort.

 
 
Det gör så jävla ont nu. Det är en sån tid där alla drömmar innehåller precis samma sak.. Där alla minnen spelas upp om och om igen i mitt huvud. Jag vet att jag ska lägga skiten bakom mig och vandra vidare på en annan stig.. men det är svårt. På några månader hinner man skapa så pass många minnen så nästan allting påminner om något som har med dig att göra. Det är svårt att fly då.

Det är ingen som förstår, ingen. När man vill men ändå inte. När ska vinden vända för mig? Nu har den ju gjort det för alla andra.

..jag ristade in ditt namn i mitt hjärta och nu går det inte att få bort. Efter alla år och du finns fortfarande kvar. Ärren finns alltid kvar!


2 cool 4 school

Hey Babes just nu är jag i skolan och väntar på spanskalektionen. Mår fan inte bra men ska kämpa mig igenom dagen.. Efter skolan blir det att åka till hc och sen stan med mina Babes så vi får se hur det blir med uppdatering
Sliten tjej.. 👇


det gör ont

det gör ont men vet inte var, det käns lite till vänster på bröstet. Nu börjar det igen. Hur fan ska jag göra? Jag älskar älskar älskar dig.

en del av mig

Jag ser mig själv i spegeln, ler. Slutar le, usch.. Ful när jag ler. Fortsätter kolla, börjar blicka neråt. Fastnar, missnöjd.. Fortsätter, ler. Gillar det jag ser. I alla fall en stund tills jag ser nästa del, slutar kolla och blickar upp mot ansiktet. Bästa delen. Oftast i alla fall. Drar fingrarna igenom det ljusa lite lätt lockiga håret. Kollar mig själv i ögonen och ser mig själv. Inte bara på utsidan, utan hela jag. Jag ser mig på ett sätt folk inte kan se. Under den hårda ytan. Under den oseriösa delen. Den delen jag inte vill erkänna för folk. Som jag inte vill att folk ska se. Jag skäms. Tänker på saker jag aldrig har fått svar på. Grejer som sitter djupt in. Såren läker med tiden men ärren finns kvar. Sjunker ner på golvet. Drar handen över min spegelbild. För en tredjedels sekund funderar jag över på om jag ska släppa in någon igen. Nära, låta den se den andra delen. Få lära känna hela mig. Stopp.. Tar bort handen. Hjärnan tar över. Aldrig, aldrig igen. 2 gånger tog jag risken. 2/2 blev jag lämnad ensam, ensam kvar med ett tomt hål. Någonting jag än idag kämpar för att få tillbaka. Jag lägger höger handen på hjärtat och säger, förlåt inte igen. Reser mig upp. Kollar mig själv en sista gång i spegeln, kladdar på lite mer mascara. Stäcker på mig och ler. Tankarna lämnar jag kvar i spegeln. Går mot dörren, släcker lampan och stiger ut ur rummet, som den vanliga Sakrine

dagens

Dagens humör: vet inte riktigt.. 

Dagens mående: hmm.. sådär

Dagens borde: Kanske softa lite mer

Dagens frisyr: Slarvig boll på huvvet

Dagens smink: Inget

Dagens klädsel: mjukisbyxor och en mys tröja

Dagens planer: Lugna ner mig

Dagens materiella vill ha: PENGAR !

Dagens fundering: Hur man kan va så jävla dålig som jag 

Dagens beroende: sängen

Dagens tråkigaste: Jadu..

Dagens längtan: han..

Dagens superlängtan: Sommaren

Dagens tidning: inte vet jag 

Dagens låt: drake - take care


bra skit

 

Blir aldrig av med känslan av att någonting inte stämmer

..men sen kan jag ju aldrig hålla käften och vara lycklig heller.


Kvällens

Hejsan hoppsan. Har nyss kollat klart filmen taken, och aa den äger. Ska snart äta middag och sen mysa ner mig i soffan helt själv. Nån som vill joina?


Rekommenderar!

Rekommenderar filmen taken starkt! Sjukt bra och jag brukar inte gilla action men den här är fan värd att se.


Just nu


bara lilla jag

 
 
 
Hur ska jag förklara mig själv? Jag är en självupptagen liten idiot som alltid gör fel val ungefär. Tror inte jag gjort något bra i mitt liv egentligen. Allt har bara glidit in och jag har gjort det som kännts bra,det första som fått mig tanken, vilket vart fel oftast.
Haha nej nu skojar jag bara, jag är en tjej som nästan alltid har planer. Mina vänner har en stor betydelse hos mig. Jag kan uppfattas som en bitch, men är egentligen en bra tjej. Innerst inne, humörsvängningar, ser rätt sur ut och kort stubin har väll alla vid mens (eller lingon veckan kanske man ska säga) På ett sätt har mitt liv bara varit bra, skolan har bara flytit på, kärleken varade ett år och nu är man singel. En singel brud på 14 barre. Kan det bli bättre? AA faktist, jag skulle kunna vara rik, ha en lyx villa i ett vackert land, med fetaste walk in closet (?) Med en man som gör allt för mig. Ett vackert barn och ett grymt jobb.

Jag är också en sån som hatar att vara ensam, jag kan inte klara av att sitta inne själv en längre tid. Då gråter jag, helt ärligt. Jag hatar att vara ensam. Det är really det värsta som finns. Jag vill egentligen alltid ha någon bredvid mig (pojkvän eller vän). Men nu är allt så ensamt, jag känns tom. Måste fixa det ! Jag bryr mig väldigt mycket om mina vänner, mer än mig själv egentligen. Vilket inte vart bra i längden.
ehm aa jag är jag helt enkelt ;)
 
 

Du är ingen jag skulle dö för, inte idag iaf. Du är ingen jag Tänker på det första jag gör när jag vaknar, eller somnar. Du är ingen jag skulle tänka mig smsa om jag mår dåligt. Du är ingen jag vill dela mitt liv med. Du är ingen jag vill ha i mitt liv. Det är inte så att du är oövervinnerlig. Du är inte det största som hänt mig, du är inte heller någon jag skulle kunna göra allt för. Inte idag i alla fall. Du är inte någon jag känner utan och innan. Jag vet inte vad som gör dig lycklig eller vad som gör dig arg. Jag vet inte vad du tänker på när du är ensam. Jag vet inte vad det första du gör är när du kliver upp på morgonen. Det är inte så att jag föll pladask när jag såg dig. Du var inte den jag trodde skulle få mig att må såhär bra. Såhär dåligt. Såhär konstigt. Du var aldrig den jag gav en extra blick från första början. Men ändå så försvinner du inte. Du försvinner aldrig! Du påminns i varje ton, varje rörelse och varje blick jag möts av. Varje dag! Det är inte så att du är min värld. Men ändå är det något du gör, som får mig att aldrig vilja släppa taget...


Godnatt

Ska försöka sova nu med mina sjuka magsmörtor👋 önska mig lycka till. Godnatt


tjolen mina bröder

hello my darlings, ska försöka blogga här igen eftersom det är mycket lättare och skönare.
som ni kanske ser så försöker jag fixa en ny header och så, och funderar på att ta bort alla gamla inlägg.
Men aa vad har ni missat? (kör som moa)
 
singel, det höll inte
börjat 8an, mitt livs jobbigaste tid
känner mig sämst
ehm.. jag.. ska fan satsa på det här nu
 

förändring

DÅ:
 
 
NU:
 
 

RSS 2.0