Hiss/diss

Tummen upp för:
♥ pengar. vissa säger att man inte blir lyckligare bara för man har pengar, men jo.. faktiskt så är det så. allt underlättar om du har bra med pengar... tråkigt nog är det så. och vad är bättre än att ha plånboken fullt med cash? lovely!
♥ killar. jag vet jag vet, dom är också dumma i huvudet? MEN en viktig sak. seriöst vad skulle vi göra utan dom annars? vi skulle inte ha lika roligt framför allt... utan killar på jorden skulle nog dom flesta gå under. sen kan ju vissa killar bara få försvinna men jag menar i allmänhet så behöver vi ju dom! skulle aldrig klara mig utan killar runt om mig haha ;D thats life
♥ sommaren 2012. faaaaan vad vi ska röjja tjejer! ah och killar också såklart haha! ;) det kommer bli AWESOME!! göteborg, kryssningar, grekland/spanien osv med bästavän. allt kommer bli underbart! är grymt taggad!
Tummen ner för:
- players. jag hatar sånna som får en att ge sitt hjärta och sen bara krossar det! säger massa skit om att dom gillar en osv.. men sen bara drar. om man inte menar vad man säger så behöver man ju inte säga det alls.
- rykten. det är så jävla onödigt att sprida rykten om folk! jag menar som att hitta på massa skit om folk och gå runt och säga det? hur moget och roligt liv har man då? get a life bitch!

Andre.

ANDRE SLUTA LÄS MIN BLOGG. TACK OCH HEJ ÄLSKLING.
Och om du snaggar dig så är det bye bye

Äntligen min 😍


Humor på max

HAHAHAHAH *andas* HAHAHAHAHAAHh omg


😍

Min underbara! Kunde inte fått en bättre heeeeest alltså! Du är det bästa som finns i mitt liv ❤❤❤❤


snart min

Den här jackan är snart miiiin. Mamma har köpt den och allt men måste hjälpa till mer innan jag får den xD men sjukt glad chey!


Det hände något..


Nu

Riktigt sliten tjej..


idag

Dagen har spenderats med min bög, vi har förresten en månad idag, grattis till oss.
Var i stan, barnvakt och massa saker orkar fan inte skriva.

Dom här ungarna alltså, kärlek.
image description


cp idioter

Trött på skit snack. Trött på att folk ska dömma en efter varenda jävla grej man gör, vem man är med och hur man ser ut. För i helvete gott folk låt bli, sköt ditt egna för fan.
Ge fan i att hacka ner på andra. Ge fan i att ge blickar, snacka skit och allt möjligt.
"du är för tjock, för smal, för ful, för snygg" asså snälla låt folk se ut som dom gör, man kan inte göra något åt det. Vad är det inte vissa fattar i sin lilla tröga jävla hjärna?
Folk kopierar, låtsas vara nån annan, hittar på och ljuger, hackar på andra varenda jävla dag för att dom är fega.

Tex den här tjejen på bilden under, hon är min älskling. Min bästavän, min soulmate, min man, mitt allt.
Och det är tack vare er som hon inte mår bra, kolla på henne, hon är perfekt. Och det är en person jag menar lite extra när det gäller det här, du snackar skit bakom ryggen, du ger henne blickar, får alla emot henne. Vad är ditt fel? kan du inte få något eget och måste sjunka lika lågt som dina pattar? eller nej juste du har inga.
HAHAHAHA oj nu hackar jag också, men VAFAN det är MIN bästavän, som jag älskar som DU hackar på.
askfowejgniei4renmbnr4jgh3golfweklgv så känner jag just nu, så JÄVLA arg.
inte ett dugg bra inlägg..


inge fel på henne.

image description


Liten..


En tjej glömmer aldrig sin första kärlek

Jag har gjort många många dumma saker i mitt liv, men att släppa dig är nog det dummaste jag gjort. Hur kunde jag vara så korkad? Du var fan det bästa jag hade. Du fanns alltid där för mig, ett samtal bort och jag var världens lyckligaste igen. Att höra ditt skratt får såren i mitt hjärta att läka, att höra hur mycket jag skrattade med dig får mig att vilja här i livet. Du gjorde mina dagar, du var så jävla underbar. En gång i tiden var du min, nu är du bara en dröm. Aldrig kommer jag glömma dig, aldrig fattar du? Folk säger Att jag ska glömma dig, men hur FAN kan man glömma nån som gett en så JÄVLA myckeh att komma ihåg?! Jag gjorde En sjukt dum sak i vårat förhållande så nu kommer du inte hitta mig igen. Jag är så rädd att om du ser mig på stan så kommer du inte känna igen mig, och om du gör det att di bara går din väg. Absolut ingen förstår hur jobbigt det här är. Visst jag säger att jag mår bra, har gått vidare, skrattar och ler men alltid så kommer det en tid då jag tänker på dig och jag bara vill till en bro och dö för att det är så Sjukt jobbigt. Jag hoppas fan att du har det bäst där du än är älskling! Och jag hoppas vi ses nån dag. Jag kommer vänta tills den dagen jag dör. Som vi sa "du är min själsfrände och Hur länge vi än är ifrån varandra hittar vi tillbaks, vi två till döden och fortsätta i himlen sen." fan vad jag saknar dig. Herregud...

För fin för att visas.

 


inspo




you make me feel like ohohohoh





RSS 2.0